Onze verkoop

Voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij Autobedrijf Jonk en Sier aan het beste adres. Wij kunnen u een folder/proefrit aanbieden voor elk type auto van elk merk! Wanneer het om een nieuwe auto gaat verzorgen wij uiteraard graag de fabrieksgarantie. Ook hebben wij altijd een zeer gevarieerd aanbod van occasions in onze showroom staan.

Heeft u ergens in Nederland of op internet uw droomauto gezien maar twijfelt u over de garantie? Neem dan direct contact met ons op! Wij halen de auto voor u op en handelen de verkoop met u af. Zo bent u verzekerd van een auto met verse APK, garantie en dankzij een grote beurt zonder mankementen!
Kijk hier voor ons aanbod occasions.

Plan een afspraak

Wat u kan verwachten

Alles op een rijtje

  • Brede verkoop met verschillende automerken
  • Maak een proefrit
  • Verse APK
  • Fabrieksgarantie

Over Autobedrijf Jonk & Sier

Bij Autobedrijf Jonk & Sier staan betrouwbaar en het simpelweg leveren van perfecte service altijd vooraan. Onze ruime capaciteit, vakkennis en jarenlange ervaring zorgen voor een snelle en vakkundige afronding van reparaties en vraagstukken.

Sinds 2016 zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service: een keurmerk voor bewezen kwaliteit. Als Bosch Car Service bedrijf mogen wij ook het onderhoud van uw leaseauto doen.

Bent u op zoek naar een specifieke auto, tweedehands of nieuw en binnen een bepaald budget? Autobedrijf Jonk & Sier zoekt graag een auto die bij u past. Bekijk het online aanbod of breng een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk advies. Wij staan graag voor u klaar!

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 18.30 uur   |   Zaterdag 07.00 – 14.00 (Werkplaats 07.00 – 12.00)   |   Zondag: Gesloten