Bedrijfsauto’s

Plan een afspraak

Op zoek naar nieuwe bedrijfswagens?

Jonk & Sier levert uw nieuwe bedrijfswagen en heeft de mogelijkheid om uw bedrijfswagen geheel in de stijl en functionaliteit van het bedrijf vervaardigen. Naast de betimmering van uw laadruimte, het aanbrengen van polyester, de belettering van de zij- of achterkant van uw bedrijfswagen, is bijna alles mogelijk bij Autobedrijf Jonk & Sier. Verder kunnen wij uw bedrijfswagen van een koelinstallatie voorzien en zijn wij in staat allerlei soorten verlichting aan te brengen, van werkverlichting tot LED, wij kunnen deze in uw laadruimte of interieur aanbrengen.

Plan een afspraak

Onze bedrijfswagens

Alles op een rijtje

  • Nieuw of gebruikt
  • Snel leverbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Alle merken

Over Autobedrijf Jonk & Sier

Bij Autobedrijf Jonk & Sier staan betrouwbaar en het simpelweg leveren van perfecte service altijd vooraan. Onze ruime capaciteit, vakkennis en jarenlange ervaring zorgen voor een snelle en vakkundige afronding van reparaties en vraagstukken.

Sinds 2016 zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service: een keurmerk voor bewezen kwaliteit. Als Bosch Car Service bedrijf mogen wij ook het onderhoud van uw leaseauto doen.

Bent u op zoek naar een specifieke auto, tweedehands of nieuw en binnen een bepaald budget? Autobedrijf Jonk & Sier zoekt graag een auto die bij u past. Bekijk het online aanbod of breng een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk advies. Wij staan graag voor u klaar!

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 18.30 uur   |   Zaterdag 07.00 – 14.00 (Werkplaats 07.00 – 12.00)   |   Zondag: Gesloten