Schade aan uw auto?

Wanneer uw auto schade heeft kunt u natuurlijk bij Autobedrijf Jonk en Sier terecht. Wanneer het om beschadigingen aan bijvoorbeeld wielophanging (onderstel) gaat repareren wij deze zelf, bij beschadigingen aan het plaatwerk besteden wij dit werk uit aan een gespecialiseerd schade herstelbedrijf. Wij fungeren hierin dus als tussenpersoon zodat alles via ons geregeld wordt.

Plan een afspraak

Over Autobedrijf Jonk & Sier

Bij Autobedrijf Jonk & Sier staan betrouwbaar en het simpelweg leveren van perfecte service altijd vooraan. Onze ruime capaciteit, vakkennis en ervaring zorgen ervoor dat snelle en vakkundige afronding van reparaties.

Sinds 2016 zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service: een keurmerk voor bewezen kwaliteit. Als Bosch Car Service bedrijf mogen wij ook het onderhoud van uw leaseauto doen.

Bent u op zoek naar een specifieke auto, tweedehands of nieuw en binnen een bepaald budget? Autobedrijf Jonk & Sier zoekt graag een auto die bij u past. Bekijk het online aanbod of breng een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk advies. Wij staan graag voor u klaar!

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 18.30 uur   |   Zaterdag 07.00 - 15.00 uur   |   Zondag: Gesloten