BearLock

Een BearLock is een mechanische versnellingsbakslot waardoor u de versnellingsbak in de achteruit of in de parkeerstand (bij een automaat) blokkeert. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om uw auto/bedrijfswagen te stelen. Autobedrijf Jonk & Sier kan de BearLock snel en vakkundig voor u inbouwen.

Betrouwbaar
Wij monteren het versnellingsbakslot volledig uit het zicht in uw auto. De BearLock is overigens met geen mogelijkheid door criminelen te verwijderen. Door de gebruiksvriendelijkheid is de BearLock consequent en dus effectief in uw auto te gebruiken.

Vrij van zorg en onderhoud
Verscheidende verzekeraars prefereren de BearLock in plaats van de gebruikelijke systemen. In veel gevallen wordt de BearLock zelfs verplicht gesteld (voor campers). Daarbij komt dat de Bearlock aanzienlijk goedkoper is dan andere elektronische systemen. Advies of verplichting door verzekeraars is dus vaak niet de enige reden om te besluiten tot aanschaf en inbouw van de BearLock!

Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging
Alleen de BearLock is goedgekeurd door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging volgens klasse SCM-MP03 (voertuiggebonden). Hiermee hebt u de garantie dat de BearLock voldoet aan de hoogste eisen! Uw verzekeraar accepteert uitsluitend SCM-goedgekeurde producten.

Informatie
Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.